Wednesday, September 16, 2009

Pilihanraya Kecil N31 Bagan Pinang

Keadilan Cabang Rasah telah diamanahkan untuk mengetuai Jawatankuasa Daerah Mengundi 1(JDM) Ladang Atherton. Bilangan pengundi adalah seramai 516 orang di mana 90% adalah dari kaum India.
Sdr Marvin Madahvan telah dilantik sebagai ketua JDM dan Sdri Shamsiah selaku Setiausaha. JDM 1 juga akan turut dibantu oleh jentera Keadilan Perak yang diketuai oleh Tuan Hj Ismail Yusof. Parti komponen Pakatan Rakyat iaitu PAS dan DAP Rasah akan turut bersama bertugas di JDM1.
Sekali lagi kami ingin mengajak seluruh anggota Keadilan Rasah khususnya untuk sama-sama berganding bahu menghulurkan bantuan dari segi tenaga, masa dan wang ringgit bagi memastikan kejayaan calon Pakatan Rakyat.

11 comments:

Faizal Zakaria's Blog said...

Selamat mengundi...

Berapa Juta Pelayar Internet Di Malaysia, Sehari, Sebulan Dan Setahun? Adakah Jumlahnya Semakin Menurun?
>>> Forum 1 Malaysia <<<

badboys said...

Cukup malang melantik Marvin sebagai ketua JDM ,belia adalah kaki penipu,masyarakat india tahu sangat perangai dia,di harap tukarlah orang lain,marvin boleh layak jadi ketua sorak.Saya harap beliau ditukar pada kadar segera.

PemudaRasah said...

Faizal,
Tinggalkan UMNO. Tak ada faedahnya lagi. Parti yang penuh dengan rasuah dan salah guna kuasa.

Lelaki Melayu Terakhir said...

Apakah si Kamil ini ini pendek fikiran!!!!!Lantik org yang tak pernah gunting rambut jadi Ketua JDM????

PemudaRasah said...

Suka hati dia la nak lantik siapa pun yang ko susah hati apsal??? Marvin rajin boleh buek kojo tak macam ko tau kompelen. Kalau ko rasa ko bagus,meh la datang JDM 1 Bagan Pinang tolong... setakat komen macam nie baik tak payah. Kalu ko nak tau, PKR rasah makin kuat dan makin banyak anggota2 yang sedia berkhidmat untuk parti tanpa ada sebarang agenda peribadi. Aku harap Hj Kamil terus pimpin Keadilan Cabang Rasah.

badboys said...

Kepada pemuda Rasah,perlantikan Marvin tidak tepat,mana boleh ketua penjahat jadi ketua JDM.Dia Layak jadi ketua sorak saja.

aslan said...

hahaha...badboy hang memang bagus..memang hang org aku cari..dulu beria2 sokong PKR, pastu ludah balek..mari-mari masuk umno..berapa nak rm? ckp jer, t aku contact ngko...btau kwn ngko sorg lagi tu...ini no tpon aku 755 25 25..order je brpe nak...hahahaha..kelakar PKR nie

badboys said...

kEPADA CIK ASLAN ,SAYA TAK FAHAM KENAPA SAYA KENA MASUK UMNO,APA KENE MENGENA DENGAN KOMEN2 YANG SAYA BAGI,SAYA CUMA TIDAK SEHALUAN DENGAN SIPENDEK ITU YA ,PKR ADALAH PARTI SAYA ,TAK PERLU SAYA MASUK UMNO.KALAU SETAKAT KOMEN KETUA BUKAN BERMAKNA KELUAR PARTI ,PKR TERBUKA UNTUK SEMUA ORANG KOMEN.

aslan said...

badboy, jgn nak nafikn hti kecil anda, dah rmai sye jupe org cam anda..ending anda akhirnya sme jer dgn yg lain2..nda jual mhal sket kan? tak pe..., sblom terlambat mri berjuang bersma kmi..dulu pun anda bersma2 kami..nda x shaluan, nakhoda anda dicni bkn brsma PKR..nda kte PKR boleh dikomen, tpi cra anda menikam dri blkang..so..sye jmin nda akn mnjdi sasarn ahli PKR..tida guna bersma PKR khsnya diLabu..tpi jka anda kekal dgn prinsip skrang.. sbnrnya anda telah memudahkn kerja kmi..slmat berjuang...

Lelaki Melayu Terakhir said...

Masuk UMNO???Mati hidup pun aku taka akan masuk parti perkauman itu

aslan said...

LMT, jgn cakap begitu,..UMNO pun perjuangkn nada yg sama dgn PKR, kalu anda dah x suke PKR dan pemimpin dlm Rasah ni, wat pe tunggu lagi...kalu anda benar2 sygkn parti anda dan berpegang dgn prinsip2 parti, anda x komplen kat cni...dlm UMNO pun okey jer d pelbagai kaum tpi atas nama umno la...