Monday, December 21, 2009

Malam Ramah Mesra Ranting Taman Pulasan20hb Disember, 2009 - Seramai hampir 50 orang anggota Ranting Taman Pulasan telah hadir ke malam Ramah Mesra Ranting Taman Pulasan bersama pimpinan Cabang Rasah yang diketuai oleh Tn Hj Muhammed Kamel, Ketua Cabang Rasah. Sdr Arjun selaku penasihat Ranting Taman Pulasan bersama-sama dengan pimpinan Ranting Taman Pulasan terutamanya Sdr Siva, Ketua Ranting dan Sdr Chia, Timbalan Ketua Ranting telah berjaya menganjurkan majlis tersebut. Turut hadir dan menyampaikan ucapan adalah Sdr Rebin Birham, Ketua AMK N9. Seramai 10 orang anggota baru turut menyerahkan borang pada malam tersebut. Ini telah berjaya meningkatkan keanggotaan Ranting Taman Pulasan melebihi 100 orang.
Tahniah diucapkan kepada semua pimpinan dan anggota Ranting Taman Pulasan. Adalah diharapkan majlis seperti ini akan dapat diadakan di setiap Ranting, sekurang-kurangnya sekali setiap 3 bulan.

2 comments:

badboys said...

kamil adalah pemimpin yang pendek akal sama macam ketinggiannya.Buat cawangan pada tempat yang kita tak tanding buat apa,nak kekal kuasa ke.

Mybabah said...

Salam tuan. Kunjungi blog saya di http://www.mybabah.blogspot.com untuk melihat Anwar Ibrahim Junior yang semakin membesar...